BIOGRAFIA D’UN FAMILIAR

Enrique Maset Aparicio va nàixer a Xàtiva a l’any 1931. Tota la seua vida ha viscut a Bisquert. El seu nom complet és Enrique Maset Aparicio i actualment té 87 anys.

És alt, té la pell morena, la veu grau, és un home prim i sobre tot molt carinyós.

Es va ficar a treballar ajudant al seu pare a la tenda d’electrònica als dotze anys. Es divertia molt jugant amb fang, fent platerets i caçoles. Va anar a l’escola pública al seu poble.

Quan va complir nou anys, va viure la guerra civil espanyola a una caseta a Bisquert. Sempre recorda quan van bombardejar l’estació de tren de Xàtiva. Des de Bisquert sa mare li va dir que estaven tirant estampetes per que la gent no tinguera por.

Ara esta jubilat a Xàtiva i té tres fills i cinc nets. La neta mes menuda es diu Marina. Cada any fa amb la seua família una nit que li diuen la nit de les pizzes. Eixa nit fan moltes pizzes i ho passen molt be tots junts. Cadascú té una feina assignada . És la forma que té de disfrutar amb tota la família.

 

Marina M.

Curso 3ºEP