LA CONSAGRACIÓN DE LA PRIMAVERA

CHRISTINE CLOUX

El passat 2 d’Octubre va vindre una amiga de Catalina que era ballarina. Es deia Christine Cloux i era de Paris. Ens va fer el ball de “La consagració de la primavera”. Únicament ens va poder ensenyar la part de “La elegida” però a mi en va agradar molt.

Irene Carrascosa

Curso 3ºEP

 

 

 

LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA

El dimecres 19 de desembre a las 17:00h els alumnes de 3ºEP varem fer una mostra per als pares. Va ser una dança molt bonica anomenada “La consagración de la Primavera” i va estar dividida en tres parts diferents: “Introducción, augurios de la primavera i el sacrificio de la primavera”.

Primer, Eugenia, Carles i jo varem presentar. Després tots ens varem col·locar i va començar l’espectacle. La primera part va ser la introducció, en la que varem interpretar éssers vius. Després anava “Augurios” de la primavera i finalment, «el sacrificio de la primavera», va ser molt bonic.

Diego Álvarez

Curso 3ºEP