LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES

Aquest llibre tracta de com Phileas Fogg dona la volta al món en 80 dies, de com coneix a noves persones de diferents països, com salva a una jove de Calcuta anomenada Auda, de ser assassinada per uns sacerdots que volien matarla. I de com viu una gran aventura Phileas Fogg, Passepartout i Auda donant la volta al món.

Peró mentres anaven donant la volta al món, Fix les anava espiant per a impedir-li guanyar l´aposta que havia fet. Quan Phileas Fogg va tornar a Londres, va adonarse’n que arribava amb cinc minuts de retard i havia perdut l´aposta. Però…

I ja no puc contar més perque si no dic el final del llibre.

L´objectiu del personatje principal, Phileas Fogg, es donar la volta al món en 80 dies. Per a guanyar l´aposta que havia fet amb els seus amics del Reform Club.

Aquest llibre es d´aventures, perque quan Phileas Fogg dona la volta al món en 80 dies, viu un mon d´aventures amb el seu criat Passepartout i la jove Auda.

Phileaqs Fogg es valent, astut, inteligent i sempre intenta buscar una solució als problemes. El seu paper en l’ història es donar la volta al món en 80 dies. Passepartout es tímid, bó, valent, i sempre intenta ser amable amb les persones. El seu paper en la història es acompanyar a Phileas Fogg en el seu viatge.

La meua opinió personal sobre aquest llibre, es que és molt divertit i educatiu. Aquest llibre s´el recomanaria a la meva amiga Mar, perque li agrada molt viatjar.

Mireia Ll.