NOTÍCIES, NOTÍCIES!

Durant el primer trimestre hem escrit notícies en castellà, valencià i anglés. Aquestes són algunes de les notícies que hem escrit, esperem que vos agraden:

EVACUADA LA TORRE EIFFEL DUES HORES PER UNA ALERTA DE BOMBA

Aquestos dies estan investigant el present individu que ha posat una bomba a la Torre Eiffel.

El dia 4 de juliol de 2019 , des de les 16.30 fins les 18.30h de la tarda, a Paris hi han alertat d’una bomba a la Torre Eiffel i hagueren d’evacuar-la.

No es sap qui ha esta al darrere però si tenen clar quin ha sigut el motiu. Diuen que es per la falta de turisme en altres països i províncies i volien destruir-la causa de tanta gent en Paris, la Torre Eiffel. La policia està investigant el presumpte individu i ha dit “anem a buscar la bomba i a qui la ha posat. Per la protecció de tots, per favor, no eixiu de casa durant dues hores si no és necessari”.

Per fi han descobert on es troba, diuen que “havien entrat sigil·losament i es trobava a la part més alta”. Uns guàrdies asseguren que “hi havia passat coses un poc estranyes aquella nit, però no havien donat importància”.

Han trobat a la persona causant d’aquest rebombori i li van condemnar a presó.

Lila S.


L’ INCENDI ON S’ALLOTJAVEN LES CLASSES DE 5é I 6é DEL COL·LEGI GENÇANA PATEIX UN TERRIBLE INCENDI

L’edifici del port de Borriana va quedar totalment carbonitzat i  destruït després de l’explosió.

El 17 de setembre a les 2:05 del migdia una forta explosió a un alberg del port de Borriana va incendiar i destruir tot l’edifici mentre les classes de 5é i 6é del col·legi Gençana s’allotjaven en ell.

Els supervivents de l’accident, que són en total 50 xiquets, 4 professores i la meitat dels empleats de l’alberg; afirmen que una forta explosió a la cuina “va destruir tot el menjador i va propagar el foc per tota la planta baixa”.

“Després va ser com l’accident de Notre Dame”, va afirmar un xiquet anomenat Alejandro a la premsa, “el sostre es va esfondrar sobre nosaltres, destruint tot el que quedava de la planta baixa”.

Després d’evacuar l’edifici, les professores de les classes, Laura, Irene, Marina i Virginia, van tornar a tots els xiquets a Godella amb les seues famílies.

Diego A.