ESGARRAT DE NICOLÁS

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

250 g Pimentó Roig per a torrar

60 g Molles d’abaejo (anglés)

3 Dents d’all

100 ml d’oli d’oliva verge extra.

 

1.- Rentar els pimentons i embolicar-los amb paper d’albal, per a possar-los a torrar durant 30 min. A temperatura 180 ºC,

2.- una vegada estiguen torrats hi ha que deixar-los que es refreden, per a poder llevar la pell de la carn i tallar-los a tires.

  1. PIquem els dents d’all (sense picar-los massa)

3 Es desmolla l’abaejo molt finet.

4.-Agafem, els pimentons, l’abaejo i els alls,  heu juntem tot i li afegim l’oli d’oliva verge extra una bona xoritada per a que es macere i agafe el gust dels alls.

El millor es deixar-ho que macere,  está mes bó al día seguent que nomes fer-lo.

Nicolás