LES AVENTURES DE MOWGLI

Mowgli, un cadell d’home, viu a la jungla. Ha sigut criat per una manda de llops dirigida per un vell llop anomenat Akela. També viuen amb ell un ós que es diu Balú i una pantera que es diu Baguira. Mowgli té que vencer a Xere Kan, un tigre que vol la mort del cadell. Mowgli té que prepararse per a viure aventures en la jungla. Per eixample el rapten els bandar-log, una tribu de micos, i Balú i Baguira l’han de rescatar. Per aixó criden a la serp Kaa que es una constrictor que es menja tot el que siga necesari. Després d’haber salvat a Mowgli, els tres amics segueixen el seu camí on Mowgli s’enfrenta al seu adversari Xere Kan en una baralla a mort.

El tema principal del llibre es l’interes de Xere Kan per matar a Mowgli, i la sort que té Mowgli de tindre als seus amics Balú, Baguira i tota la llopada. Junts viuran moltes aventures.

Es tracta d’ un llibre d’aventures.

Descripció dels personatges:

Mowgli: es un cadell humà, es atregut i no fa molt de cas.

Balú: es un ós fort i gran peró no corre massa.

Kaa: es una serp constrictor que fa el que calga per tal de menjar,

Kere Kan: es un tigre que vol matar a Mowgli i a tot qui vulga impedir-lo.

Els Bandar Log: son micos, ambiciosos i mentiders.

La llopada: es justa i respetuosa amb la resta.

Aquest llibre m’ha agradat molt perque narra coses que han succeit de veritat amb altres de fantasia, i el fan amb animals. El recomane a Carles perque ell es un gran lector i li agraden molt els animals.

Alejandro A.