LA VALÈNCIA QUE NO CONEIXES

El dia 9 de març varem anar amb tota la classe al centre de València i varem veure moltes coses: les Torres de Serrans, les Torres de Quart, el Palau de la Generalitat, la Plaça de la Verge, la Plaça Redona, la catedral de València i la llotja.

La llotja de la seda té tres part molt importants: la presó, les habitacions dels reis i la sala de contracció.

El Palau de la Generalitat va tindre un nom ficat per Jaume I: el «Consell General», però ho van canviar al nom de Corts Valencianes.

Les Torres de Serrans es diuen així perquè per ahí entraven els que venien de la serra. Volien donar por amb eixa porta als àrabs. Vivien tres grups de persones: els cristians, els àrabs i els jueus. Hi havia una fossa que si algú queia es moria perquè, a banda de no saber nadar, s’amuntonaven tots els desperdicis de la ciutat.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Vam aprendre moltes coses i va ser una ruta molt interessant on ens van contar moltes anècdotes i històries que mai no havíem escoltat.

Sandra