ELS TEMPS MODERNS – MUSEU D’HISTÒRIA DE VALÈNCIA

El museu d’història de València t’invita a descobrir el passat de la ciutat des de dins, introduint-te en la vida dels seus habitants per a conéixer de primera mà els seus quefers i obres.

Aquest museu ha preparat una exposició permanent destinada a centres educatius i altres associacions que narra des d’un punt de vista històric l’evolució patida al llarg del temps de la nostra ciutat. L’exposició està dividida en huit períodes o blocs en els quals hi ha exposats una sèrie d’escenaris i objectes característics de l’època.

El passat dijous 7 d’abril, el col·legi Gençana va visitar l’exposició de “Temps Moderns” que tractava el segle XX a València, a pesar que també vam fer un breu recorregut per la resta d’èpoques.

La visita va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses relacionades amb els continguts de l’àrea, ja que aquest trimestre en Ciències Socials estem treballant “el segle XX a Espanya”.

Encara que em va agradar molt aquesta eixida, m’haguera agradat també que hagueren aprofundit més, sobretot el referent al segle XX; com, per exemple, la guerra civil o el franquisme.

Per a acabar, vam fer una gimcana que va estar realment genial.